De kaarten van de Levensboompaden heb ik bij een vriendin gezien. Deze bleven in mijn gedachten en zo ben ik gaan zoeken om ze te kopen. Zo kwam ik op de website van Esther. Na wat mailtjes over en weer en een heel leuk gesprek, waarbij er van beide zijden een klik was heb ik besloten bij Esther de opleiding tot holistisch therapeut te doen en ook de cursus Levenboompaden.
De Kabbala roept al jaren en dit was dus een welkom geschenk aan mezelf. De cursus werd geheel op maat aangeboden door Esther om samen met mijn vriendinnen te kunnen doen. Ik ben Esther dankbaar voor de mooie dag, prachtige inzichten en heldere uitleg. Wat waren de leggingen raak. Ook de middeltjes zijn bijzonder sterk en heilzaam. Ik ga de leggingen ook aanbieden in mijn eigen praktijk Vlinderadvies
Fauzia Khealiram www.vlinderadvies.nl

achterkantkaart
 
Mijn reis met Esther begon 2 jaar geleden eerst met een holistische therapeut opleiding en daarna de levensboom waar ik nu de masters in heb gedaan. 
Esthers kennis en wijsheid is verbazingwekkend breed. Door haar mentorschap kon ik de therapeut worden die ik nu ben en zo dankbaar voor haar hulp en kennis. 
Het levenboompad systeem is een verademing in mijn praktijk, door dit systeem te gebruiken heb ik veel mensen kunnen helpen op hun reis naar een evenwichtig en gezond leven. Om hen te helpen hun intuïtie te leren gebruiken en te geloven in de reis die ze maken. Ik gebruik het dagelijks maar nooit hetzelfde als de dag ervoor, omdat iedereen anders is en de ene persoon misschien alleen een kaart nodig heeft voor zijn dag, terwijl de volgende het middel nodig heeft.
 Ik geloof niet dat mijn reis met Esther ten einde is en kijk uit naar de volgende cursus met haar. 
 

achterkantkaartGisteren heb ik bij Via Pura een workshop over de Levenspaden gevolgd. Wat een bijzondere dag was dit! Esther heeft een enorme kennis en weet dit goed in te zetten in haar workshop. Naast de inzichten over de kabbala, was er ruimte voor uitwisseling. Ook de verzorging was prima, het was een warm bad. Een aanrader om een workshop bij haar te volgen.
Lieve groet, Ineke, http://inekevandervalk.nl/
achterkantkaart

Ik zou je op de hoogte stellen over mijn indrukken bij het testen van mensen en dieren doe ik soms ook.
Wat ik merk bij de Levensboompaden als ik mensen test is dat ik dieper kan komen en dat mensen sneller opknappen in waar ze voor komen. Volgens mij werkt het intenser en de integratie duurt soms heeeeeel lang. Mensen voelen soms allerlei dingen, gevoelens en fysieke belevingen en geven soms aan waaraan gewerkt word in hun lichaam. Heel bijzonder.
Het is genuanceerd en ik merk zelf dat mijn gedachten over waar mensen voor komen sneller bij het punt zijn waar ik moet graven.
Het haalt in ieder geval het beste in mij naar boven, het zeker weten dat het daar en daar over moet gaan, ook mijn fysieke beleving is sterker geworden.

Trijn

achterkantkaart

YES! Mijn tweede certificaat is binnen!! 🙂
En niet zomaar eentje.. een hele bijzondere!
LEVENSBOOMPADEN
En de 66 wegen naar innerlijke rijkdom. Wat? Ja.. dat dacht ik ook toen ik voor het eerst een kaart trok uit deze ongelofelijke mooie set kaarten van mijn lerares Esther van Blijdesteijn. Een bijzonder mens die ik dit jaar heb leren kennen en al heel veel van heb mogen leren. Haar verhaal en praktijk kan je vinden op Via Pura http://www.viapura.nl en is zeker een bezoekje waard!!
Maar wat nu over die kaarten? Deze kaarten zijn gebaseerd op de mystieke Kabbalistische Levensboom en in de 66 paden naar bewustwording is kennis verwerkt uit vele grote wijsheidsstromingen van over de gehele wereld. Maar hoe kan een kaart vanuit de levensboompaden set nu een richting geven in je leven?
Mijn lieve lerares Esther van Blijdesteijn heeft dit heel mooi omschreven en verteld tijdens de cursus Levensboompaden. Ik zal proberen het na te vertellen 😉
Albert Einstein definieerde zijn relativiteitstheorie als volgt; Het universum, met alle levende wezens erin, is een dynamisch weefsel van delen die allemaal met elkaar verbonden zijn. Alles bestaat uit energie, onze lichamen, onze gedachten, wat we eten, waar we op hopen, het is allemaal in essentie hetzelfde. Zo zijn we dan ook verbonden met een groot energieveld, dit ook wel Nulpuntveld genoemd.
We kennen het allemaal wel dat je €˜toevallig€™ iemand tegen komt waar je de hele ochtend al aan dacht, of je €toevallig een berichtje krijgt van iemand die je net een berichtje wilde sturen. Dit is het idee van synchroniciteit, door de psychiater Carl Jung in 1930 gedefineerd als toevalligheden die een zinvol verband komen. Soms komen we die persoon tegen en brengt het ons van slag, of soms geeft het ons juist een bepaalde bevestiging bij het ontvangen van dat berichtje. Deze ontmoetingen of gebeurtenissen gebeuren vanuit synchroniciteit, een ongelofelijke natuurwet in het universum die ervoor zorgt dat spirituele lessen jou toevallen op precies het juiste moment. Soms laten we het gebeuren en valt het ons niet eens op. Maar dan wordt ons op een later tijdstip de les nogmaals aangeboden op weer een andere manier. Net zolang totdat jij er mee aan de slag gaat… Hoe je met deze lessen aan de slag gaat kan op verschillende manieren. Een van de manieren is het trekken of leggen van kaarten als antwoorden op jouw vraag. Waar dat antwoord dan precies vandaan komt is niet belangrijk, de wet van synchroniciteit zorgt ervoor dat de juiste kaart voor jou verschijnt op het moment dat jij het nodig hebt om bepaalde inzichten te krijgen op dat moment.
Met deze cursus kan ik jou met Van Harte nog meer inzicht geven of juist een spiegel voor houden om uiteindelijk steeds dichtbij jouw innerlijke rijkdom te komen. Wanneer zijn we hier? Wanneer we ons volledig accepteren en vol vertrouwen in het leven staan met beide voeten stevig op de grond.
Het doel van Esther met het uitbrengen van dit geweldige systeem is mensen helpen om zichzelf in balans te brengen en ze te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Met dit systeem, deze kaarten en prachtige kennis geeft dit zeker een aanvulling op Van Harte. Want als er iets is wat ik de wereld mee wil geven, is balans in jezelf terug vinden en weer te stralen in het hier en nu.
Dankjewel Esther voor deze leerzame en fijne cursus en mooie lessen over het leven <3

Marije Koopman, www.metvanharte.nl

achterkantkaart

Dag Esther,

Graag wil ik je feedback geven als reactie op het trekken van een kaart op jouw site. Ik kreeg de tip van een vriendin. Jaren geleden heb ik mij al eens verdiept in de Kabbala en de wijsheid die er in verborgen zit. Ik was op zoek en al zoekende heb ik vele stromingen aangedaan. Ik weet nu dat werkelijke kennis in jezelf zit. Jouw levensverhaal maakt dat nog weer duidelijk.
Zelf sta ik ook voor die weg, alleen blokkeert daar iets. Ik loop er steeds weer voor weg en begrijp niet wat er in tegenwerkt. Ik trok een kaart bij een vraag daarover en kreeg het antwoord dat zo volstrekt past in mijn situatie dat ik in totale verwondering stil viel. Meer kloppend kan je het niet bedenken.

Hartelijke groet, Loes Huijgens

achterkantkaart

Wat een ontzettend leuk boek, waarin een stukje theorie mooi afgewisseld wordt met zaken waarbij je zelf aan de slag moet. De kaarten hebben mij tot nu toe vooral bevestigd wat ik diep van binnen al wist. Zowel in algemene leggingen als bijvoorbeeld relatie leggingen. Ze geven mij net dat zetje om door te zetten en te doen wat ik voor ogen heb. Soms ook erg irritant, omdat je gewezen wordt op dingen waar je eigenlijk niet ‘aan’ wilde, dus die je eigenlijk niet wilt horen. Maar dankzij de kaarten kun je dan nog moeilijk ontkennen dat je er iets mee moet.
Al met al zeer leuk boek/ kaartenset waar je uitgebreid mee aan de slag kan, maar waar je ook je dagelijkse dosis snel inzicht mee kunt verkrijgen!

Liefs Yara

achterkantkaart

Jeetje mina Esther, wat snel en wat mooi zeg!
Het ziet er echt prachtig uit. Ook fijn dat boekje erbij, met achtergrondinfo en legpatronen. Ontzettend verzorgd, prachtig, dankjewel!

Carla van den Berg – Catharina’s Web

achterkantkaart

Esther, ze zijn zo mooi, je wordt er letterlijk mee ingezogen. Prachtig!

Els Taubert

achterkantkaart

Wat een prachtige kaarten en mooie teksten!

Angele Evers

achterkantkaart

Ik ben zo blij met je kaarten, binnenkort op reis en ze gaan natuurlijk mee. Spread the joy, Levensboompaden in de Dominincaanse Republiek <3

Wendy Weijde

achterkantkaart

Lieve Esther ,
Je vroeg om een ervaring. Hier is er een: Ik heb gisteravond verteld dat ik met x stopte. Waarom? Omdat ik er niet genoeg verdieping in vind.
Bij jouw boek presentatie voel ik meer verdieping! Bv Ik heb er een kaart op getrokken en trek de kaart 41 Da’at in Atziloet ‘Het is tijd voor een volgende stap’. Ik merk dat ik heel erg bezig ben met de volgende stap. Waar mijn stap naar toe gaat? Het leven zal mij die tonen. Ik weet dat ik elke dag moet mediteren en mijn kennis in de praktijk mag brengen. FONTE BREDA?
Je boek en kaarten zijn fantastisch! Ze nodigen uit tot meer verdieping. Wat een werk!!!!!!!!!!!!!! Super gaaf Esther

Lieve groet Hannie

achterkantkaart

Lieve Esther,
Dank je wel voor jouw bijdrage aan de wereld met deze mooie kaarten. Ze zien er prachtig uit en zijn praktisch in gebruik. De teksten zijn helder en de vragen die bij de beschrijving van de kaarten in het boekje staan geven nog meer verdieping! Ik gebruik de kaarten voor mezelf maar ze zijn ook erg mooi om mee te werken tijdens of na een consult in mijn praktijk.

Veel liefs, Marjan ‘t Lam – Praktijk Heel-zijn

achterkantkaart

Recensie op Bol.com van 8 september 2015 door Ivet

Zeer boeiend en helder geschreven, handig formaat, afbeeldingen en teksten op de kaarten zijn pareltjes. De teksten en vraagstelling over elke kaart apart zijn doordacht opgesteld. Een plezier om het boek en de kaarten te gebruiken. Aanrader.

Pluspunten: Heldere boodschap, Praktisch toepasbaar, Toegankelijk

achterkantkaart

Dank je Esther, voor de korte, begrijpelijke uiteenzetting van de kabbala.
Een aanvulling op mijn zoektocht.
De bijzondere kaarten en teksten hebben een grote waarde voor mij, als begeleider in de praktijk.

Ria Doodeman-Struijer – Praktijk De Ster