Ik ben als oudste dochter en eerste kleinkind geboren in een warm gezin. Mijn moeder begon door allerlei omstandigheden met een yoga opleiding bij Saswitha toen ik 10 jaar was.  Ik vond de oosterse filosofie fascinerend en deed zo veel mogelijk met haar mee. Vanaf de middelbare school verdiepte ik me, mede door een aantal ongrijpbare klachten en onze zoektocht naar een oplossing hiervoor, in de verschillen
de alternatieve geneeswijzen, heilige geometrie en in begrippen als synchroniciteit, morfogenetische velden, reïncarnatie, de kern van godsdiensten, de zin van het leven en andere existentiële vragen. We kwamen terecht bij Yoka Brouwer, die Touch for Health deed. Uiteindelijk volgde mijn moeder daar de opleiding en deed ik deze later mee.

Over mijn studie heb ik lang getwijfeld en was ik nooit helemaal zeker. Uiteindelijk koos ik voor de HTS voor confectie-industrie Mr. Koetsier en het internationale werkveld. Ik heb een tiental jaar met veel plezier in Duitsland, Zwitserland en Nederland gewerkt, maar had nooit het gevoel dat ik echt iets kon bijdragen en een verschil kon maken. De alternatieve geneeswijzen bleven me trekken en ik studeerde 's avonds na mijn werk gewoon verder.

Ik trouwde, kreeg een prachtige tweeling en begon mijn eigen praktijk Via Pura. Van alle methodes die ik leerde, maakte ik zelf mijn eigen manier van werken en nog steeds zoek ik samen met mijn klanten en cursisten naar de oorzaak van hun symptomen of problemen in hun hele wezen (lichaam, ziel en geest). Dit doe ik vooral zowel in in groepen, waaraan ik trainingen geef en soms in een-op-een consulten.

Vanuit persoonlijke ontwikkeling volgde ik vele opleidingen waaronder meerdere jaren Kabbala. Heel bijzonder was dat tijdens een consult juist deze kennis naar voren kwam en mijn klant enorm heeft geholpen. Hieruit is na 3 jaar ontwikkelen de methode Levensboompaden ontstaan, met een kaartenset, werkboek en 66 energetische middelen. Het systeem is een combinatie van de mystieke kabbalistische kennis en mijn ervaringen met tarot, engelen, visualisaties en energetische geneeswijzen. Inmiddels werk ik nu al sinds 2015 jaar met dit systeem en ik sta versteld over de resultaten die mensen boeken en over de inzichten die ze krijgen.

esfotograferend

Inmiddels is de focus van mijn praktijk verschoven van alleen consulten geven naar vooral opleidingen geven, zowel live in mijn fijne ruimte in Etten-Leur als online via een beschermde leeromgeving en het ontwikkelen van nieuwe middelen (Potentia Pura). Ik word er heel blij van om mijn kennis te mogen delen en te zien hoe "mijn" cursisten zich ontwikkelen tot krachtige therapeuten die zo hard nodig zijn in deze tijd, ieder met hun eigen kennis en kunde.

Ik ben dankbaar als alles wat ik heb ontwikkeld jou een stapje dichter bij heelheid mag brengen en wens je een hele mooie reis toe.

 

Met blijde groet,

geschrevennaam