Hier vind je therapeuten die door mij zijn opgeleid en mijn manier van werken (deels) toepassen in hun praktijk. Ik stel ze graag aan je voor:


Iampowerment                                                                                                                                                                                                             
Mijn naam is Imke Jacobs en ik woon in Utrecht. Bij Iampowerment kun je vanuit het ‘I am’ jezelf zijn, precies zoals je bent. IMA zijn mijn voorletters. Empowerment betekent in je kracht staan en bij elkaar maakt dat Iampwerment. De O staat voor de African Tree of Life omdat de Afrikaanse cultuur mij erg inspireert. Je bent van harte welkom voor een holistisch consult, coaching sessie of een kaartlegging. Heb je al een tijdje last van; vage klachten, hoofdpijn, buikpijn, gewrichtsklachten, somberheid, angstklachten, vermoeidheid, piekeren, stress/overspannenheid; dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ondersteun je graag om je eigen kracht terug te vinden die altijd al in je zit.                                                                                                                 
www.iampowerment.nl                                                                                                                                                                                               
Facebook: Iampowerment, Instagram: Iam.powerment, emailadres: info@iampowerment.nl

 


Sanga Breda

Heb je een specifieke vraag over een bepaald thema in je leven? Wil je graag meer verdieping in jezelf? Geef je jezelf graag over aan je intuïtie?

Dan kan een kaartlegging jou mooie boodschappen geven! Er zijn verschillende soorten leggingen die we, afhankelijk van je vraag, kunnen doen.

Mijn naam is Kim. Bij mijn praktijk, Sanga Breda, kun je onder andere terecht voor kaartleggingen. We nemen tijdens een kaartlegging tijd om de kaarten die je trekt te duiden, aan de hand van de levensboom en haar mystieke wijsheid. De kaarten nodigen je uit naar je onderbewuste te luisteren, door je in de boodschap van de kaart te verdiepen.

Een kaartlegging bij Sanga Breda is iets voor jou als:

© Je open staat voor hetgeen het leven je op dit moment te zeggen heeft

© Je je onbewuste overtuigingen beter wilt kunnen duiden

Voor meer informatie, ga naar sangabreda.nl of volg sanga.breda op instagram.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Liefs, Kim


Parel van Schoonheid

Ik ben Veerle en heb reeds 15 jaar mijn eigen zaak, privé sauna’s en wellness center.
Ik mijn hele leven, zolang ik me dit kan herinneren, interesse in kaartleggen en groei op spiritueel vlak, ik heb me ook altijd afgevraagd wat ik hier op aarde kom doen, wat mijn zielenreis is.
Door diverse opleidingen en cursussen te volgen en te investeren in mezelf, wat heel belangrijk is, is me dit gelukt en kan ik nu ook andere mensen helpen.
Ik heb de opleiding Levensboompaden privé gevolgd bij Esther, wat heel boeiend is en heel goed wordt gegeven met de nodige oefeningen, maar eigenlijk deed ik er in eerste instantie niet zoveel mee. Ik heb de cursus dan nog eens gevolgd online, die me weer nieuwe inzichten gaf en waar ik nu volop mensen mee kan helpen, die dan ook heel blij en dankbaar zijn voor de inzichten in zichzelf en hun persoonlijke groei op hun levensweg.
 
Ik geef een grote of kleine legging bij de klanten aan de hand van de vraag, ook ga ik op mijn gevoel af. Ik duid de kaarten en kijk dan op het einde of er al dan niet een meditatie nodig is en welke meditatie met behulp van mijn Biosenser, dit doe ik ook met de Levensboompaden-middelen, ik test altijd welke middelen de klant nodig heeft, ook de hoeveelheid en hoe veel maal per dag. Deze middelen neem je dan in en bij ieder middel is er ook een affirmatie die er bij op zegt, telkenmale je deze inneemt. De middelen ondersteunen je bij je proces op dat moment.
 
Meestal na een 3 tal weken kom je terug voor een evaluatie van de voorbije weken en wordt bekeken of er nog een legging nodig is of middelen.
 
Voor meer uitleg of een afspraak kan je terecht op mijn website: www.parelvanschoonheid.be onder de noemer coaching.